لیست اختراعات عليرضا باقري
هزينه بالاي خريد اين محصول كه حدود دو ميليون هشتصد هزار ريال بابت يك ست اتل فيكسواسپيلينت پرداخت مي شد همچنين از ديگر مشكلات مربوط اين طرح نبود مقدار كافي اين محصول در انبارها به خاطر تحريم هاي اعمال شده نسبت به كشورمان مي باشد ابتدا تفلون هاي سخت و فشرده 6 ميلي متري را توسط دستگاه مخصوص در ابعاد درخواست شده يژه شكستگي ها و در رفتگي هاي پا و يا دست بريده شده سپس جهت راحتي بيمار اسفنج هاي 3 سانتي متري به ابعاد همان تفلون ها بريده شده و روي آن قرار د اده مي شود و در نهايت توسط برزنت ترانزيت با عمر بالا به عنوان روكش اتل استفاده مي شد. ابتدا عضو شكسته شده را ثابت نگه داشته سپس فيكسو اسپلينت را باز كرده و قسمت سخت فيكسواسپلينت در زير عضو شكسته قرار داده سپس قسمت هاي كناري را بالا آورده و توسط تسمه هاي كار گذاشته شده فيكس مي گردد.
تهيه صابون با استفاده از امواج مايكروويو در زمان يك دقيقه زمينه طرح : شيمي امروزه در كارخانه ها براي تهيه صابون از روشي استفاده مي كنند كه زمان زيادي را مي خواهد و همچنين استفاده از حلال هاي شيميايي در طي اين فرايند باعث آلودگي محيط زيست و هدر رفتن انرژي مي شود بنابراين ما اين روش را در تهيه صابون سازي كنار گذاشتيم و به دنبال روش جديدي رفتيم. در اين روشي كه ما ابداع كرديم به جاي حرارت شعله يا برق ، از امواج مايكروويو استفاده مي كنيم چون اين امواج طول موج كوتاه ولي انرژي بالايي دارند و هيچ گونه خطري هم ندارد ؛ بدين ترتيب ما با ابداع اين روش در صابون سازي توانستيم زمان فرايند را كه معمولا ، با توجه به مقدار معمولي خود كه بين 30 دقيقه الي چندين ساعت طول مي كشيد را به زمان يك دقيقه برسانيم و همچنين ما با اين امواج توانستيم حلال هاي شيميايي را كه براي كاهش زمان و همچنين بهتر تشكيل شدن فرايند لازم بود را حذف كنيم چون اين امواج به طور خودكار و بدون نياز به هيچ گونه هم زدني كار حلال ها را براي ما انجام مي دهد .
مهمترين چالش پيشرو در مبدلهاي ولتاژ بالا، محدود بودن حداكثر ولتاژ خاموشي قابل تحمل در كليدهاي نيمه هادي است. راه حل پيشنهادي به منظور برطرف نمودن مشكل مذكور، سري كردن كليدهاي نيمههادي است. علاوه بر مبدلهاي ولتاژ بالا، در مبدلهاي ولتاژ پايينتر ولي با فركانس كاري بالا نيز ميتوان از سري سازي كليدهاي نيمه هادي براي دستيابي به فركانس كليدزني مطلوب بهره برد. مهمترين چالش پيشرو براي سري سازي كليدها، تقسيم متعادل ولتاژ روي كليدها در زمان خاموش بودن كليدها و همچنين در بازه ي زماني روش و خاموش شدن آنها است. در صورتي كه ولتاژ كلي به صورت مساوي ميان كليدها تقسيم نشود، كليدها سريعاً آسيب ديده و عملكرد مبدل مختل ميشود. هدف اصلي از اين اختراع، معرفي و ساخت يك مدار تحريك كنندهي گيت براي يك مجموعه كليدهاي نيمههادي سريشده است. وظيفهي اين مدار، علاوه بر تحريك پايهي گيت كليدها، فراهم آوردن ساز و كاري براي تقسيم متعادل ولتاژ ميان كليدهاي سريشده به صورت استاتيكي و ديناميكي است. به عبارت ديگر هدف از اين اختراع، ساخت يك كليد ولتاژ بالا با استفاده از سري كردن كليدهايي با ولتاژ پايينتر است. از مهمترين ويژگيهاي اين اختراع ميتوان به سادگي، قابليت اطمينان بالا، قيمت پايين، تلفات توان قابل قبول و قابليت سريسازي تعداد مطلوبي كليد اشاره كرد. در مدار پيشنهادي با استفاده از يك درايور گيت عمل كليدزني انجام ميشود. اين امر سبب ميشود بخشي از عوامل توليد المانهاي پارازيتي كه عامل ايجاد عدم تعادل ولتاژي كليدها است، وجود نداشته باشد. همچنين متعادلسازي استاتيكي و ديناميكي ولتاژ كليدهاي سريشده توسط مدار پيشنهادي تضمين ميشود.
اين اختراع به بيان فرآيند توليد اگريگيت منيزيا-دولوماي ددبرن ميپردازد. دولوميت يك ماده معدني است كه در ايران به وفور يافت ميشود اما به دلايل مختلف از جمله تمايل شديد به جذب رطوبت محيط و هيدراته شدن، با محدوديت كاربرد در محصولات ديرگداز روبهرو است. از جمله راهكارهايي كه به منظور رفع اين ضعف دولوماي ددبرن در صنعت ديرگداز به كار گرفته ميشود، غنيسازي دولوماي ددبرن با منيزيا است. در اين اختراع روشي بيان ميشود كه طي آن با غنيسازي دولوماي ددبرن با منيزيا، علاوه بر بهبود مقاومت به هيدراتاسيون دولوماي ددبرن و امكان كاربرد آن در محصولات ديرگداز، امكان توسعه كاربرد دولوميت نيز وجود دارد. بر اين اساس، با افزودن منيزيت به دولوميت در همان ابتداي فرآيند توليد و پيش از كلسينه كردن آنها، مواد با يكديگر مخلوط و كلسينه شده و پس از پلتسازي مواد كلسينه شده و نهايتاً سينتر كردن، مينرال پريكلاز و فازهاي ثانويه، كاملاً در اطراف دانههاي اكسيد كلسيم قرار گرفته و سطح تماس اكسيد كلسيم با رطوبت را كاهش ميدهند.
فرآيند دستيابي به پخش پايدارنانو سيليسهاي پايروژنيك درمحيط آّبي بدون استفاده ازپخش كننده هاي قابل استفاده درصنعت بتن
اختراع حاضر يك مبدل تشديدي DC-DC با ساختار تانك تشديد LCL-T براي شارژ يك بار خازني است كه جهت تكميل بخشي از سيستم عيبياب كابلهاي فشار متوسط و فشار قوي كه از پالسهاي ولتاژ بالا استفاده ميكند، طراحي شده است. اين مبدل از سمت ورودي با ولتاژ DC يكسو شدهي برق شهر تغذيه ميشود و در سمت خروجي ولتاژ DC مورد نياز براي شارژ خازن را تامين مينمايد. اين مبدل تشديدي از اجزاي اينورتر، تانك تشديد، ترانسفورماتور افزاينده و يكسوساز تشكيل شده است. مبدل تشديدي مدنظر توانايي شارژ بانك خازني را تا ولتاژ بالا با جريان ثابت تا ده بار در هر ثانيه دارد. خازني بودن بار مبدل و عناصر غيرايدهآل ترانسفورماتور از جمله چالشهاي اين مبدل تشديدي است كه در طراحي مبدل تمهيداتي براي مرتفع كردن آنها اتخاذ شده است. استفاده از مبدل تشديدي براي كاربرد شارژ خازن دستگاه عيبياب كابل نسبت به ساير روشها، علاوه بر كنترلپذيري بهتر موجب كاهش حجم و وزن دستگاه ميشود. مبدل تشديدي اين اختراع علاوه بر لحاظ كردن عناصر غير ايده آل ترانسفورماتور، به سبب داشتن عملكرد جرياني قادر به شارژ كردن خازن بدون ايجاد تنش الكتريكي ميباشد.
استفاده از عصاره¬هاي اتانولي گياهان آرتيشو و پاپاور، قابليت توليد علف¬كش گياهي كه جزو سالم¬ترين علف¬كش¬ها سازگار با محيط زيست را مي¬تواند فراهم كند. به اين منظور، براي توليد مواد موثره، به ميزان 75 و 25 گرم عصاره اتانولي (C2H5OH) از گياهان آرتيشو و شقايق وحشي به روش ماسراسيون استخراج و در يك تركيب موثره به همراه اتانول و ديگر تركيبات زيست¬سازگار به عنوان ماده همراه وارد واكنش انحلال پذيري شده و سپس PH محلول در فرايند كنترل و محيط اسيدي ايجاد شد. نتايج نشان داد كه محلول حاصل بر روي علفهاي هرز قياق، پيچك، تاج¬خروس و دم عقربي در مراحل اوليه رشد رويشي، كنترل قابل توجهي را نشان مي¬دهد.
موارد یافت شده: 7